Klus Cadeau

Saldo en geldigheid bekijken?

Saldo en geldigheid bekijken?

Hoe werkt het?

Wat leuk dat je Klus Cadeau gekregen hebt!

Nu vraag je je natuurlijk af wat je saldo is, tot wanneer je cadeaukaart geldig is en hoe en waar je je cadeaukaart kunt verzilveren. Volg de onderstaande stappen om je Klus Cadeau te gebruiken.

Klus Cadeau is standaard twee jaar geldig vanaf de aankoopdatum.

 

1.  Check je saldo en verloopdatum

Op de achterkant van je cadeaukaart of op je digitale gift vind je jouw unieke kaartcode en pincode. Op de fysieke cadeaukaart zit deze pincode achter een beschermlaagje welke je dient weg te krassen. Voer je kaartcode en pincode in op deze website. Je ziet dan direct je saldo en de verloopdatum. 

image_paint.png

2.  Ga naar een winkel bij jou in de buurt

Je kunt Klus Cadeau besteden op het volledige assortiment van alle bouwmarkten en doe-het-zelfwinkels van Praxis, Hubo, Multimate en Hornbach. Ook kun je de kaart online besteden bij Klushulp van Centraal Beheer om de klus uit handen te geven/om een vakman voor de klus te boeken. Bekijk de acceptanten bij jou in de buurt:

Acceptanten
1_pasjes_over_elkaar_2021_groot.png

3.  Betaal met jouw cadeaukaart

Maak een keuze uit het assortiment en betaal met je cadeaukaart of digitale gift. Wanneer je de digitale variant van Klus Cadeau hebt, dien je deze geprint mee te nemen om te gebruiken als betaalmiddel. 

Is het door jou gekozen product goedkoper dan het saldo op je cadeaukaart? Dan blijft het resterende saldo natuurlijk op je cadeaukaart staan om een andere keer te besteden. Is het saldo op je kaart lager? Dan kun je het restant bijbetalen.

Veel plezier en geniet van je aankoop met Klus Cadeau!

image_tools_small.png