Klus Cadeau

Meer Cadeaukaarten

Verwen jouw vader met een Huis & Tuin Cadeau voor Vaderdag en maak kans op een cadeaukaart voor jezelf t.w.v. € 25! Je kunt met deze winactie kiezen uit een Huis & Tuin Cadeau of een van onze andere cadeaukaarten. 
 

DE Cadeaukaart

giftcardparade_bloemen_cadeau.pngMet DE Cadaeukaart heb je een ruime keus uit meer dan 5000 (online) winkels. Je kunt je cadeaukaart inleveren bij fysieke winkels, maar ook bij een groot aantal webwinkels. Van kleding- tot speelgoedwinkels en van reis tot kookwinkel, daar zit ongetwijfeld wat leuks tussen. 

   Naar DECadeaukaart.nl

Huis & Tuin Cadeau

giftcardparade_bloemen_cadeau.pngVan prachtige planten voor in huis tot hippe items voor in de tuin; met Huis & Tuin Cadeau kun je je huis of tuin binnen een handomdraai van een nieuwe look kan voorzien! 

   Naar HuisenTuinCadeau.com

 

Reis Cadeau

giftcardparade_bloemen_cadeau.pngDeze cadeaukaart is top voor iemand die van reizen houdt of voor iemand die een lekker weekendje weg wil. De kaart is te besteden bij hotels, vakantieparken, bungalows en vakantiehuizen in Nederland en nog 16 andere Europese landen.

Naar ReisCadeaukaart.nl

 

Bloemen Cadeau

giftcardparade_bloemen_cadeauu.pngEen prachtig boeket bloemen. Deze unieke cadeaukaart is te besteden bij 1500 bloemisten en webshops in heel Nederland.

Naar Bloemen-Cadeaukaart.nl


 

 Meedoen aan de actie kan alleen bij aankoop van een DE Cadeaukaart in de periode van 25 mei t/m 20 juni 2021. Aanmelden voor de actie kan t/m 27 juni 2021. De winnaars worden uiterlijk op 5 juli 2021 bekendgemaakt. Check de pagina met de actievoorwaarden voor deelname.